Poslovne novine
Poslovni list
POSLOVNE NOVINE - BAZA PODATAKA HRVATSKOG GOSPODARSTVA - PREGLED PROPISA - PRAVNE INFORMACIJE - PRIMJERI UGOVORA - ADRESAR POSLOVNIH SUBJEKATA - IZRADA INTERNET STRANICA ZA TVRTKE I OBRTNIKE - PREGLED NAJVAŽNIJIH ZAKONA - PREDSTAVLJANJE I POVEZIVANJE POSLOVNIH SUBJEKATA - TRGOVAČKO POSREDOVANJE - TRGOVAČKO ZASTUPANJE - IZRADA POSLOVNIH PLANOVA I INVESTICIJSKIH PROJEKATA - INFORMACIJE - TEČAJNA LISTA - JAVNI NATJEČAJI - PRAVO - PRAVNI SAVJETI - POREZI - EKONOMIJA - FINANCIJE - BANKARSTVO - POSLOVNI FORUM - PREGLED KORISNIH PRILOGA - PRETRAŽIVANJE BAZE PODATAKA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - ZASTUPANJE - TRGOVAČKO POSREDOVANJE - KONZALTING - VIJESTI - INFORMACIJE - NAJBRŽI I NAJLAKŠI PUT DO SVIH INFORMACIJA - WEB HOSTING I IZRADA INTERNET STRANICA - IZRADA WEB STRANICA ZA TVRTKE I OBRTNIKE - WEB PROJEKTI - KNJIGOVODSTVO - IZRADA INVESTICIJSKIH PROJEKATA I POSLOVNIH PLANOVA - TURIZAM - INDUSTRIJA - TRGOVINA - POSLOVNI FORUM - BAZA PODATAKA HRVATSKOG GOSPODARSTVA - PRETRAŽIVANJE - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - FINANCIRANJE NOVIH IDEJA - TRGOVAČKO PRAVO - RAČUNOVODSTVO - PRETRAŽITE BAZU PODATAKA - BESPLATNO PRETRAŽIVANJE ADRESARA POSLOVNIH SUBJEKATA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - PROVJERA BONITETA - KONZULTACIJE - MARKETING - PRIMJERI TRGOVAČKIH UGOVORA - NACIONALNA KLASIFIKACIJA DJELATNOSTI - BAZA PODATAKA - FINANCIJE - PODUZETNIŠTVO - PONUDA I POTRAŽNJA PODUZEĆA - SAMOSTALNE DJELATNOSTI - KONCESIJE - VIJESTI - IZRADA I POSTAVLJANJE CMS WEB STRANICA ZA PODUZEĆA I OBRTNIKE - ANKETE - MAILING LISTA - POSEBNI PRILOZI - INFORMATIKA I POSLOVNE USLUGE - KONZALTING - PREGLED PONUDE PROIZVODA I USLUGA
 
   Niti jedna tvrtka u današnjim uvjetima zapravo ne postoji, ako nije kvalitetno predstavljena na Internetu.
 
  
SADRŽAJ

Pretraživanje baze podataka

Nova ponuda za poduzetnike

Internet usluge za poduzetnike

Izrada internet stranica

CMS internet stranice

Hosting - Windows serveri

Prodaja gotovih izvještaja

Izrada poslovnih planova

Gotovi primjeri planova

Investicijski projekti

Primjeri ugovora - šprance

Poslovni imenici - adresari

Internet imenik - web adrese

Istraživanje tržišta

Marketing - oglašavanje

Trgovačko posredovanje

Proizvodi i usluge u HR

Poslovno savjetovanje

Poslovna psihologija

Poslovne informacije

Poslovni web katalog

Pregled zakona - propisa

Informatika i poslovanje

Korisni poslovni programi

Programiranje po narudžbi

Sigurnost u poslovanju

Besplatni online rječnik

Besplatne poslovne usluge

Pregled korisnih linkova

Novi internet projekti

Opći uvjeti korištenja

    
Želite li kvalitetno predstaviti svoju tvrtku i ponudu svima u Hrvatskoj i inozemstvu?


Internet imenik : Pregled : trgovina

Izdvojeni tematski pregled poslovnih subjekata koji imaju vlastite Internet stranice - trgovina

Za detaljno pretraživanje svih poslovnih subjekata u RH na raspolaganju je link prema tražilici.
Jako Sport d.o.o. Jako Sport d.o.o.

Tvrtka Jako Sport d.o.o. osnovana je od strane njenog današnjeg predsjednika Rudija Sprugela. Ime JAKO sastoji se od početnih slogova dvije rijeke, JAgst i KOcher, u čijoj se dolini nalazilo i samo sjedište tvrke, koje je 1992. prebačeno u današnje sjedište u Hollenbach. U samom početku, JAKO se bavio opremanjem specijaliziranih trgovina sportske opreme, da bi danas zauzimao mjesto drugog najvećeg isporučitelja sportske opreme u Njemačkoj. (djelatnosti)

 Jako Sport d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika
Miele trgovina i servis d.o.o. Miele trgovina i servis d.o.o.

Miele je marka kućanskih uređaja koja postoji diljem cijeloga svijeta. Osnovu poslovanja firme Miele čine stalne inovacije. Jer jedino kada se slijedi originalni njemački slogan Uvijek bolji. 2003. godine Miele uvodi inteligentno Navitronic upravljanje i Miele posebne programa. Posebni programi (kao npr. Automatic) omogućavaju njegu rublja prilagođenu točno određenoj vrsti tkanine, a pokrivaju sve od trapera do košulja i zavjesa. Ovi izumi osiguravaju sigurnost kako pri pranju tako i pri sušenju. Firma Miele trgovina i servis d.o.o. osnovana je kao kćer poduzeće firme Miele&Cie. KG. (djelatnosti)

 Miele trgovina i servis d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika
Melodija, SPAK-Trgovina d.o.o. Melodija, SPAK-Trgovina d.o.o.

Prodaja glazbenih instrumenata i pribora i opreme. Gitare, gudački instrumenti, puhački instrumenti, klavijature, klaviri, pojačala, razglasi, mikrofoni... Jedinstvenost dizajna kabineta, visokokvalitetni materijali, izražajan i topao europski zvuk te majstorska izvedba čine savršenu kombinaciju pri izradi Schulze - Pollmann klavira i pianina. Veliki izbor klip štimalica i metronoma po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Web stranice Melodija, tvrtka SPAK-Trgovina d.o.o., Zagreb. (djelatnosti)

 Melodija, SPAK-Trgovina d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika
Emmezeta Emmezeta

Od 2002. godine Emmezeta je u vlasništvu francuske korporacije PPR koja posluje u mnogim zemljama širom svijeta, a posebno je poznata po brandovima kao što su Gucci, YSL i Puma. Osim navedenih, kod nas poznatih brandova u sklopu PPR-a posluju i kompanije FNAC i Conforama koja je ujedno i drugi najveći maloprodajni lanac trgovina namještaja i artikala za uređenje doma na svijetu. U sklopu Conforame posluje Emmezeta. (djelatnosti)

 Emmezeta Detaljno pretraživanje Internet imenika
Agenda ptp zadruga Agenda ptp zadruga

Agenda ptp zadruga osnovana je 2006. godine sa sjedištem u Županji. U malom je vremenskom razdoblju prepoznata kao pouzdan i kvalitetan partner. Osnivači i vlasnici zadruge su sedam jednakopravnih zadrugara. Osnovna djelatnost zadruge je promidžba, trgovina na veliko i malo te proizvodnja. AGENDA proizvodno, trgovačka i promidžbena zadruga, Županja, Vukovarsko-srijemska županija. (djelatnosti)

 Agenda ptp zadruga Detaljno pretraživanje Internet imenika
Media Commerce d.o.o. Media Commerce d.o.o.

Baby media shop je ime lanca specijaliziranih trgovina dječjom opremom u Hrvatskoj. U vlasništvu je firme Media Commerce iz Zagreba i od početka poslovanja 1989 godine u ponudi ima dječju opremu za novorođenu djecu, kao što su dječja kolica, krevetići, stolice za hranjenje, autosjedalice, edukativne igračke, odjeća i drugo. U dugogodišnjem poslovanju Media Commerce je postala zastupnik u Hrvatskoj niza poznatih svjetskih brandova dječje opreme kao što su Maxi Cosi, Quinny, Cam, Neonato, Tigex, ABC design i drugih... (djelatnosti)

 Media Commerce d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika
Alba M.S. d.o.o. Alba M.S. d.o.o.

Alba proizvodi i distribuira kvalitetne proizvode za užitak u kavi, kao vlastitu marku, u obliku licenciranih proizvoda za grupu poduzeća Mokate kao i vlastitu robnu marku za velike lance maloprodajnih trgovina i cjelokupni segment HoReCa. Licencirani proizvodi za Mokate su linija Cappuccino Gold u okusima classic, čokolada, vanilija, Irish cream i lješnjak, zatim Cappuccino Maestro Renato Bonni (MRB) s magnezijem kao i coffee mix Mokate 3 u 1. (djelatnosti)

 Alba M.S. d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika
Tomislav 2, obrt Tomislav 2, obrt

Obrt Tomislav 2 za svoje djelatnosti ima trgovinu, preradu drveta i uslužno rezanje drveta. Vlasnik obrta jest Tomislav Posavac, a posao odnosno tvrtka je obiteljskog karaktera. Trenutno zapošljavamo tridesetak zaposlenika u dva odvojena pogona (pilana i dorada). Pilana Ćurlovac, Bjelovar. Trgovina, prerada i uslužno rezanje drveta. (djelatnosti)

 Tomislav 2, obrt Detaljno pretraživanje Internet imenika
Frigo Frigo

Frigo trgovine i servis iz ponude izdvajaju bijelu tehniku, male kućanske aparate, TV - audio - video tehniku, rezervne dijelove, elektro materijal, rasvjetna tijela... Frigo, trgovina i servis, Varaždin. (djelatnosti)

 Frigo Detaljno pretraživanje Internet imenika
Dom-interijeri Dom-interijeri

Glavna djelatnost je nabava i prodaja građevnog materijala, mortova, betona, žbuka (temeljnih i završnih), toplinskih i hidroizolacijskih sistema, boja. Tvrtka Condo d.o.o. - Trgovina Dom-interijeri je u privatnom vlasništvu. Za vrijeme poslovanja tvrtka se je razvila u modernu trgovinu koja svojom djelatnošću pokriva Bjelovarsko-bilogorsku županiju. (djelatnosti)

 Dom-interijeri Detaljno pretraživanje Internet imenika
Sigma građa d.o.o. Sigma građa d.o.o.

Izgradnja građevina i trgovina građevinskim materijalom Sigma građa d.o.o., Slavonski Brod. Ponuda Bramac pokrovnih sistema, Wienerberger - Porotherm sustava gradnje, Schiedel dimnjaka, Roto krovnih prozora, Ytong sustava gradnje, Rofix – sistema fasada, Rigips sistema suhe gradnje i ostalih renomiranih proizvođača građevinskih materijala. Domaći i međunarodni transport. (djelatnosti)

 Sigma građa d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika
Abundan d.o.o. Abundan d.o.o.

Na temeljima nekadašnje prodavaone stočne hrane osnovana je 1998. godine tvrtka Abundan d.o.o. kao mala obiteljska trgovina i od samog početka naglasak je bio na servisu obližnjih voćara, vinograda te ostalih poljoprivrednih proizvođača. Sama zgrada Abundana sastoji se od 300 m2 regalnog skladišta sa više od 300 paletnih mjesta. (djelatnosti)

 Abundan d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika
Imbrija promet d.o.o. Imbrija promet d.o.o.

Osnovna djelatnost tvrtke Imbrija promet d.o.o. iz Zagreba je trgovina na veliko elektroopremom u industriji i zgradarstvu. Od 2004. zastupa SIEMENS i DANFOSS na području cijele Hrvatske. U ponudi ima kompletnu opremu za proizvodnju elektrokomandnih ormara automatizacije u industriji. Za kućanstvo nudi paletu proizvoda SIEMENS za električne instalacije te DANFOSS rješenja za električno i vodeno podno grijanje. (djelatnosti)

 Imbrija promet d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika
Kuner-Zagreb d.o.o. Kuner-Zagreb d.o.o.

Tvrtka Kuner-Zagreb d.o.o. za elektroinženjering iz Samobora je specijalizirana za područje rada elektroenergetskih sustava napajanja. Izrada idejno tehničkih rješenja, glavnih projekata, projekata izvedenog stanja, distribucija tehnoloških cjelina iz programa zastupanja - veletrgovina, izrada dijelova i/ili cjelovitih sustava el. napajanja vlastite proizvodnje, montaže, servisi, održavanje... (djelatnosti)

 Kuner-Zagreb d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika
Camping Split, Stobreč Camping Split, Stobreč

Kamp je smješten na srednjodalmatinskoj obali u administrativnim granicama istočnog djela grada Splita, odnosno u gradskom kotaru Stobreč. Sam kamp je udaljen od Dioklecijanove Palače 6 km, te isto toliko i do ostataka Salone. Smješten je u predivnoj zelenoj šumi, okružen sa dvije strane morem, na ušću rijeke Žrnovnice. U kampu se nalazi trgovina, restoran, plažni barovi, darovni dućan, sportski sadržaji... (djelatnosti)

 Camping Split, Stobreč Detaljno pretraživanje Internet imenika
Aromara d.o.o. Aromara d.o.o.

Prodaja, trgovina i usluge u polju aromaterapije, eteričnih i baznih ulja i kozmetike s posebnom namjenom, Aromara d.o.o., Zagreb. Predstavljamo Vam ulja za masažu koja svakodnevno koriste profesionalni maseri. Uz ova ulja njega kože poprimit će sasvim novu dimenziju. Pregled ostalih proizvoda iz ponude tvrtke Aromara d.o.o. (djelatnosti)

 Aromara d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika
Trgovina promet, obrt Trgovina promet, obrt

Trgovina promet Krpan osnovana je 1998. godine. U početku je djelatnost bila prodaja hrane za stoku. Sada u ponudi ima svu opremu i alatke za stoku i stočarstvo, mješaonice i mlinove za stočnu hranu, poljoprivredne alatke i priključke. Najnovije u ponudi je oprema za konje i jahanje koju uz opremu za stoku uvozi obrt Trgovina promet iz Požege. (djelatnosti)

 Trgovina promet, obrt Detaljno pretraživanje Internet imenika
J & J d.o.o. J & J d.o.o.

Tvrtka J & J d.o.o. Dom-Projekt posluje od 1993. godine, trenutno na tri lokacije; Dugo Selo, Lukarišće i Trstenik. Osnovne djelatnosti su: trgovina građevnim materijalima, proizvodnja građevnog materijala, gradnja po sistemu ključ u ruke, za poznatog naručitelja, investiranje i gradnja stambenih zgrada, prodaja stanova. Tvrtka posluje na tri skladišta i površini većoj od 15000 m2 otvorenog i zatvorenog skladišnog prostora. (djelatnosti)

 J & J d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika
Tišina d.o.o. Tišina d.o.o.

Tvrtka Tišina d.o.o. nastala je 1994. godine, a bavi se proizvodnjom i prodajom pogrebne opreme. U svom asortimanu ima lijesove od hrasta i lipe. Nudi kompletnu pogrebnu uslugu u Hrvatskoj i inozemstvu. Proizvodni pogon nalazi se u Gradištu kraj Županje. Sjedište firme je u Vinkovcima u ulici Matije Gupca 95 gdje je ujedno i trgovina pogrebne opreme i usluga. (djelatnosti)

 Tišina d.o.o. Detaljno pretraživanje Internet imenika

Prethodna stranica | 11. 2. 2016. | Slijedeća stranica

Poslovne novine - Pregled svih poslovnih informacija - Novo u ponudi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Želite li predstaviti svoju ponudu svima u Hrvatskoj i/ili inozemstvu?
Želite li detaljno predstaviti svoju ponudu, a da ne morate tiskati skupe kataloge?
Želite li besplatno ažurirati svoju ponudu, uvoditi nove usluge ili proizvode?
Želite li da Vaša ponuda bude dostupna u bilo koje doba dana ili noći?
Tražite proizvod ili uslugu? Kako je tražite? Naravno, putem Interneta!
Pratite ovaj link i saznajte kako možete poboljšati svoje poslovanje!
 
 
  11. 2. 2016.
Pred svakom tvrtkom stoji težak posao pronalaska svog mjesta na tržištu i u glavama potrošača. Prvi i najvažniji korak po uspostavi tvrtke je pružiti potrošačima informaciju o njenom postojanju gdje vlastite Internet stranice mogu igrati veliku ulogu. Oni koji imaju dostupan Internet sve češće ga koriste kao izvor relevantnih i pravovremenih podataka što tvrtkama koje imaju vlastite stranice daje konkurentsku prednost. Web stranice su nešto što omogućuje ulazak u e-marketing ili Internet marketing. Svakako da mogu prerasti u nešto puno više, značajnije i mogu poslužiti kao medij stvarnog marketinga u virtualnoj stvarnosti. Neovisno o promocijskim učincima koje imaju sve web stranice, niti druge marketinške aktivnosti tvrtke na Internetu nisu moguće bez postojanja web site-a neovisno o poslovnom modelu koji se provodi, jer nužan je inicijalni kontakt koji se ostvaruje na web stranici.