POSLOVNE NOVINE - PRAVNE INFORMACIJE - POSLOVNA KOMORA

Propisi iz 1993. godine - Propisi - arhiva - besplatno izdanje - pravilnik o troškovima ...

REPUBLIČKI FOND ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA I ZDRAVSTVA HRVATSKE
Na osnovi članka 101. stavke 3. Zakona o zdravstvenoj zaštiti i zdravstvenom osiguranju ("Narodne novine" broj 12/91 - pročišćeni tekst, 19/91, 53A/91, 18/92 i 69/92) i članka 22. Statuta Republičkog fonda zdravstvenog osigurania i zdravstva Hrvatske ("Narodne novine" broj 48/90), Skupština Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja i zdravstva Hrvatske, na 13. sjednici održanoj 30. lipnja 1993. godine, donijela je
o dopuni Odluke o sudjelovanju osiguranika u troškovima zdravstvene zaštite
I.
U Odluci o sudjelovanju osiguranika u troškovima zdravstvene zaštite ("Narodne novine" broj 29/93 i 51/93) u točki XVI. iza točke 17. dodaje se nova točka 18. koja glasi: "18. osiguranici - članovi obitelji poginulih ili umrlih od posljedica ranjavanja (suprug-a, djeca i roditelji) pripadnika Hrvatske vojske."
II.
Ova Odluka stupa na snagu danom objave u "Narodnim novinama".
Klasa: 025-04/93-01/76
Urbroj: 338-24-93-1
Zagreb, 30. lipnja 1993.
Predsjednik Skupštine Republičkog fonda
prim. dr. sci. Mate Ljubičić, v. r.