POSLOVNE NOVINE - PRAVNE INFORMACIJE - POSLOVNA LITERATURA

Propisi iz 1992. godine - Propisi - arhiva - objava propisa - propisi umirovljeničkog hrvatska ...

PREGLED I PRETRAŽIVANJE SVIH ZAKONA I DRUGIH PROPISA

REPUBLIČKI FOND MIROVINSKOG I INVALIDSKOG OSIGURANJA RADNIKA HRVATSKE
Na temelju članka 92. s1. 3. i 4. i članka 232. Zakona o mirovinskom i invalidskom osiguranju ("Narodne novine", br. 26/83, 5/86, 42/87, 34/89, 57/89, 40/90 i 9/91), te članka 6. točke 12. Statuta Republičkog fonda mirovinskog i invalidskog osiguranja radnika Hrvatske ("Narodne novine", broj 58/90), Upravni odbor Republičkog fonda mirovinskog i invalidskog osiguranja radnika Hrvatske, na sjednici održanoj 10. ožujka 1992. donosi
o izmjenama Odluke o graničnoj svoti najnižeg mirovinskog primanja od 1. studenoga 1991. I od 1. prosinca 1991.

1. U Odluci o graničnoj svoti najnižeg mirovinskog primanja od 1. studenoga 1991. i od 1. prosinca 1991. ("Narodne novine", broj: 10/92) u točki 1. brojka "4.440" zamjenjuje se brojkom "4.929".
  2. U točki 2. brojka "5.835" zamjenjuje se brojkom "6.478".
  3. Ova Odluka stupa na snagu osmoga dana od dana objave u " Narodnim novinama", a primjenjuje se od 1. prosinca 1991.

Klasa: 140-13/92-01/959
Urbroj : 341 -99-01-92
Zagreb, 10. ožujka 1992.
Predsjednik Upravnog odbora Republičkog fonda
mirovinskog i invalidskog osiguranja radnika Hrvatske
dr. Stjepan Blažinkov, v. r.