Poslovne novine
Poslovni list
POSLOVNE NOVINE - BAZA PODATAKA HRVATSKOG GOSPODARSTVA - PREGLED PROPISA - PRAVNE INFORMACIJE - PRIMJERI UGOVORA - ADRESAR POSLOVNIH SUBJEKATA - IZRADA INTERNET STRANICA ZA TVRTKE I OBRTNIKE - PREGLED NAJVAŽNIJIH ZAKONA - PREDSTAVLJANJE I POVEZIVANJE POSLOVNIH SUBJEKATA - TRGOVAČKO POSREDOVANJE - TRGOVAČKO ZASTUPANJE - IZRADA POSLOVNIH PLANOVA I INVESTICIJSKIH PROJEKATA - INFORMACIJE - TEČAJNA LISTA - JAVNI NATJEČAJI - PRAVO - PRAVNI SAVJETI - POREZI - EKONOMIJA - FINANCIJE - BANKARSTVO - POSLOVNI FORUM - PREGLED KORISNIH PRILOGA - PRETRAŽIVANJE BAZE PODATAKA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - ZASTUPANJE - TRGOVAČKO POSREDOVANJE - KONZALTING - VIJESTI - INFORMACIJE - NAJBRŽI I NAJLAKŠI PUT DO SVIH INFORMACIJA - WEB HOSTING I IZRADA INTERNET STRANICA - IZRADA WEB STRANICA ZA TVRTKE I OBRTNIKE - WEB PROJEKTI - KNJIGOVODSTVO - IZRADA INVESTICIJSKIH PROJEKATA I POSLOVNIH PLANOVA - TURIZAM - INDUSTRIJA - TRGOVINA - POSLOVNI FORUM - BAZA PODATAKA HRVATSKOG GOSPODARSTVA - PRETRAŽIVANJE - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - FINANCIRANJE NOVIH IDEJA - TRGOVAČKO PRAVO - RAČUNOVODSTVO - PRETRAŽITE BAZU PODATAKA - BESPLATNO PRETRAŽIVANJE ADRESARA POSLOVNIH SUBJEKATA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - PROVJERA BONITETA - KONZULTACIJE - MARKETING - PRIMJERI TRGOVAČKIH UGOVORA - NACIONALNA KLASIFIKACIJA DJELATNOSTI - BAZA PODATAKA - FINANCIJE - PODUZETNIŠTVO - PONUDA I POTRAŽNJA PODUZEĆA - SAMOSTALNE DJELATNOSTI - KONCESIJE - VIJESTI - IZRADA I POSTAVLJANJE CMS WEB STRANICA ZA PODUZEĆA I OBRTNIKE - ANKETE - MAILING LISTA - POSEBNI PRILOZI - INFORMATIKA I POSLOVNE USLUGE - KONZALTING - PREGLED PONUDE PROIZVODA I USLUGA
 
   Niti jedna tvrtka u današnjim uvjetima zapravo ne postoji, ako nije kvalitetno predstavljena na Internetu.
 
   
SADRŽAJ

Pretraživanje baze podataka

Nova ponuda za poduzetnike

Internet usluge za poduzetnike

Izrada internet stranica

CMS internet stranice

Hosting - Windows serveri

Prodaja gotovih izvještaja

Izrada poslovnih planova

Gotovi primjeri planova

Investicijski projekti

Novi primjeri ugovora

Primjeri ugovora - šprance

Poslovni imenici - adresari

Internet imenik - web adrese

Istraživanje tržišta

Marketing - oglašavanje

Trgovačko posredovanje

Proizvodi i usluge u HR

Poslovno savjetovanje

Poslovanje u Berlinu

Informacije o Londonu

Poslovna psihologija

Poslovne informacije

Poslovni web katalog

Pregled zakona - propisa

Informatika i poslovanje

Korisni poslovni programi

Programiranje po narudžbi

Sigurnost u poslovanju

Besplatni online rječnik

Besplatne poslovne usluge

Pregled korisnih linkova

Novi internet projekti

Opći uvjeti korištenja

     
Želite li kvalitetno predstaviti svoju tvrtku i ponudu svima u Hrvatskoj i inozemstvu?


INTERNET IMENIK


Internet stranice hrvatskih tvrtki, obrta, zadruga, udruga, saveza...Upiši riječ   Pomoć
Pronađeno je 136 rezultata
Stomatolog Mate Galić
Stomatološka ordinacija Dr. Galića radi od 1994. godine u Splitu. Za mnoge sretne i lijepe osmijehe je odgovorna opravo stomatološka protetika. Mobilna (potpune i djelomične pomične proteze) i fiksna protetika (krunice i mostovi) koja se može dobiti u svako stomatološkoj ordinaciji ima sve veći estetski zahtjev. Parodontitis je uz karijes najčešća infektivna bolest današnjice. Parodontitis započinje kao gingivitis koji predstavlja upalu zubnog mesa. (Stom)
 
  Stomatolog Mate Galić
HMDK, DZMH
Demokratska zajednica Mađara Hrvatske (hrv. kratica: DZMH, mađ. kratica: HMDK). Hrvatska je zemlja s multietničkim predznakom i bogatstvo različitih nacionalnosti zastupljeno je u svim dijelovima zemlje. U okviru Demokratske zajednice Mađara aktivno djeluje folklorna skupina. (HMDK)
 
  HMDK, DZMH
Staklar Kolesarić
Staklar, vl. Miroslav Kolesarić, Slatina. Proizvodnja stakla i proizvoda od stakla. Proizvodnja stakla se vrši industrijski. Prema kvaliteti proizvodnje razlikujemo lijevano ili ornamentno staklo i profilirano staklo. Okviri za stakla, rezanje stakla, ostakljivanje svih vrsta prozora i izloga... (Stak)
 
  Staklar Kolesarić
Klesarstvo Fiket
Kamenoklesarsko graditeljski obrt Fiket već dug niz godina nastavlja tradiciju izrade nadgrobnih spomenika, grobnica, kazeta za urne i slično. Ručna obrada kamena klesanjem, obrada najsuvremenijim strojevima, montaža i ugradnja proizvoda od kamena. Izrada kuhinjskih ploča od kamena, granitna ili mramorna stubišta, graviranje slova u kamenu... (Kles)
 
  Klesarstvo Fiket
Auto-Far
U Faru možete pronaći autodijelove za sve vrste vozila. Originalni njemački dijelovi prve ugradnje. Originalne dijelove isporučujemo u roku od 3 dana. Prodavaona autodijelova Auto-Far, obrt sa sjedištem u Koprivnici. Trgovina dijelovima i priborom za motorna vozila. (Auto)
 
  Auto-Far
Vila Marija, Korčula
Apartmani Vila Marija Korčula Prigradica. Apartmani se nalaze nedaleko uvale Prigradica na sjevernoj strani otoka Korčula, u izuzetno mirnom okružju. Apartmani su 20 metara udaljeni od mora i plaže. U ponudi su 4 komforna apartmana. Svi apartmani imaju terase sa lijepim pogledom na more. (Vila)
 
  Vila Marija, Korčula
Pneumatik d.o.o.
Prodaja i montaža guma, vulkanizer, špur, optika, autopraona, kamionski, traktorski, damper, osobni program, motocikl i bicikl gume. Pregled kompletne ponude vezane prvenstveno uz gume za motorna vozila. Informacije o ponudi i tvrtki Pneumatik d.o.o. iz Zagreba. (Pneu)
 
  Pneumatik d.o.o.
Grginić, obrt
Izrada brodova i jahti. Obrt Grginić djeluje od 2000. godine, a 2007. godine proširio je djelatnost i započeo i sa proizvodnjom većih brodova. Motorna jahta Mirakul 30 pogodna je za višednevna krstarenja te je opremljena svom potrebnom opremom za ugodan i bezbrižan odmor. (Grgi)
 
  Grginić, obrt
PC Senj
Centar za razvoj poduzetništva Grada Senja je potporna institucija osnovana od strane Grada Senja 2003. godine radi poticanja razvoja poduzetništva i pružanja usluga obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima u smislu davanja informacija o aktualnim gradskim i županijskim linijama, te o projektima i programima u poduzetništvu... (PC S)
 
  PC Senj
Čilipi folklor d.o.o.
Folklorna priredba se održava svake nedjelje od Cvjetnice pa do početka studenog, poslije nedjeljne svete mise. Već od 9 sati mogu se razgledati i kupiti izložene rukotvorine, razgledati muzej te kušati domaći prošek i travaricu dok klapa Čilipi pjeva prekrasne dalmatinske pjesme. Čilipi folklor d.o.o., Čilipi. (Čili)
 
  Čilipi folklor d.o.o.
PiK Mornar
Podvodno istraživački klub Mornar, PiK Mornar. Prvog dana lipnja u Splitu je održano natjecanje u ronjenju na dah u disciplini dinamika prema CMAS pravilima. Bilo je to 8. po redu državno prvenstvo i mnogi su očekivali odlične rezultate. (PiK )
 
  PiK Mornar
Argola, obrt
Argola je osnovana da bi uz apartmane obitelji Mudronja upotpunila turističku ponudu najmom plovila, skutera i bicikala, a sve kako bi ste morem i kopnom iskusili čari predivnog otoka Murtera koji je poznat je po specifičnoj ljepoti okoliša i blizini Kornata, otočja izuzetnih pejsažnih ljepota, zanimljive geomorfologije i velike razvedenosti obale. (Argo)
 
  Argola, obrt
Villa Nino
Ljetnikovac Villa Nino nalazi se na mirnom mjestu okruženom gustom borovom šumom i morem s njezine južne strane. Villa Nino građena je od bijelog bračkog kamena sa dosta dekorativne ornamentike. Razlikuje se od drugih kuća ne samo lijepim izgledom već i blizinom mora koje je udaljeno svega 20 m. Villa Nino ima dva trosobna, dva dvosobna i tri jednosobna apartmana. (Vill)
 
  Villa Nino
ZG-Tornado d.o.o.
Tvrtka je član Udruženja međunarodnih otpremnika Hrvatske. Špedicija je osnovana 1993. godine. Osnovne djelatnosti tvrtke su: međunarodno otpremništvo, carinsko zastupanje (carinjenje robe) i skladištenje robe. Tvrtka ZG-Tornado d.o.o. je prisutna u svim postupcima i radnjama na savjetodavan i logistički pristup u skladu sa carinskim, trgovačkim, deviznim i općim zakonima i propisima. (ZG-T)
 
  ZG-Tornado d.o.o.
P.A. d.o.o.
Specijalizirana trgovina autodijelovima za vozila Peugeot, Citroen i Fiat Ducato, tvrtka P.A. d.o.o. iz Zagreba u svom asortimanu robe drži originalne (Peugeot, Citroen) i zamjenske rezervne autodijelove. Od lubrikanata drži Total motorna ulja koja preporučaju Peugeot i Citroen i Total tekućine za rashladni sustav te ulja za hidrauliku (LHM i LDS), ESSO i Shell ulja. (P.A.)
 
  P.A. d.o.o.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeće >>

| Zapisa: 1 do 15 od 136 | A - Z |
Želite li predstaviti svoju ponudu svima u Hrvatskoj i/ili inozemstvu?
Želite li detaljno predstaviti svoju ponudu, a da ne morate tiskati skupe kataloge?
Želite li besplatno ažurirati svoju ponudu, uvoditi nove usluge ili proizvode?
Želite li da Vaša ponuda bude dostupna u bilo koje doba dana ili noći?
Tražite proizvod ili uslugu? Kako je tražite? Naravno, putem Interneta!
Pratite ovaj link i saznajte kako možete poboljšati svoje poslovanje!
 
 
  7. 10. 2022.
Pred svakom tvrtkom stoji težak posao pronalaska svog mjesta na tržištu i u glavama potrošača. Prvi i najvažniji korak po uspostavi tvrtke je pružiti potrošačima informaciju o njenom postojanju gdje vlastite Internet stranice mogu igrati veliku ulogu. Oni koji imaju dostupan Internet sve češće ga koriste kao izvor relevantnih i pravovremenih podataka što tvrtkama koje imaju vlastite stranice daje konkurentsku prednost. Web stranice su nešto što omogućuje ulazak u e-marketing ili Internet marketing. Svakako da mogu prerasti u nešto puno više, značajnije i mogu poslužiti kao medij stvarnog marketinga u virtualnoj stvarnosti. Neovisno o promocijskim učincima koje imaju sve web stranice, niti druge marketinške aktivnosti tvrtke na Internetu nisu moguće bez postojanja web site-a neovisno o poslovnom modelu koji se provodi, jer nužan je inicijalni kontakt koji se ostvaruje na web stranici.