Izrada CMS stranica
cms
POSLOVNE NOVINE - BAZE PODATAKA - IZRADA CMS STRANICA - ADRESAR POSLOVNIH SUBJEKATA - IZRADA INTERNET STRANICA ZA TVRTKE I OBRTNIKE - POSLOVNI IMENIK - PREDSTAVLJANJE I POVEZIVANJE POSLOVNIH SUBJEKATA - POSREDOVANJE I ZASTUPANJE - IZRADA POSLOVNIH PLANOVA I INVESTICIJSKIH PROJEKATA - INFORMACIJE - IZRADA CMS INTERNET STRANICA - PREGLED KORISNIH PRILOGA - PRETRAŽIVANJE BAZE PODATAKA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - KONZALTING - VIJESTI - INFORMACIJE - NAJBRŽI I NAJLAKŠI PUT DO SVIH INFORMACIJA - WEB HOSTING I IZRADA INTERNET STRANICA - IZRADA WEB STRANICA ZA TVRTKE I OBRTNIKE - WEB PROJEKTI - KNJIGOVODSTVO - IZRADA INVESTICIJSKIH PROJEKATA I POSLOVNIH PLANOVA - TURIZAM - INDUSTRIJA - TRGOVINA - POSLOVNI FORUM - BAZA PODATAKA HRVATSKOG GOSPODARSTVA - PRETRAŽIVANJE - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - FINANCIRANJE NOVIH IDEJA - PRETRAŽITE BAZU PODATAKA - BESPLATNO PRETRAŽIVANJE ADRESARA POSLOVNIH SUBJEKATA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - KONZULTACIJE - MARKETING - BAZA PODATAKA - FINANCIJE - PODUZETNIŠTVO - SAMOSTALNE DJELATNOSTI - KONCESIJE - VIJESTI - IZRADA STRANICA ZA OBRTNIKE - ANKETE - MAILING LISTA - POSEBNI PRILOZI - INFORMATIKA I POSLOVNE USLUGE - KONZALTING - PREGLED PONUDE PROIZVODA I USLUGA
 
 
 

CMS internet stranice - Izrada CMS stranica


Pregled poslovnih informacija i linkova o izradi CMS internet stranica


Izrada CMS stranica CMS ili Content Menagment System je izraz za programirane internet stranice što Vam omogućava
da samostalno i jednostavno unosite ili brišete sadržaj sa svojih internet stranica putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja.
Za rad Vam dovoljan je samo Vaš preglednik internet stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst na ovim stranicama.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete tekstove u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše internet stranice, direktno u Vašem Control panelu, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to isto kopirate na svoje CMS internet stranice.

Želite li da korisnici Interneta dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na klasične stranice kakve su se radile prošlih godina, koje su više nalikovale na vizitke, a ne na detaljno predstavljanje proizvoda i usluga. CMS internet stranice Vam omogućavaju da detaljno predstavite baš svaki proizvod ili uslugu, a kada to učinite, po svakom proizvodi ili usluzi bit ćete i među prvim rezultatima na svim tražilicama. Tada ćete se iznenaditi koliko možete proširiti svoje usluge, povećati prodaju, tržište...

Važno je znati da nije dovoljno imati bilo kakve stranice, već je nužno imati kvalitetne CMS web stranice.CMS - PREPORUKE - LINKOVI Izrada CMS internet stranica

  Izrada CMS stranica Izrada CMS stranica - link na vodeće hrvatske CMS stranice

  CMS i druge poslovne ponude Pregled svih poslovnih i internet usluga u Hrvatskoj

  Marketing za CMS i druge teme Objavite svoju preporuku ili linkCMS I MARKETING - KARAKTERISTIKE CMS INTERNET STRANICA

Predstavljanje na Internetu, nije ništa drugo nego jedna vrsta novog marketinga. Internet marketing predstavlja efikasno korištenje pretraživanja i predstavljanja na Internetu u cilju stvaranja profita.
Predstavljanje na Internetu predstavlja efikasnu reklamu koja ima bitne razlike u svim njenim segmentima u odnosu na standardno reklamiranje. Pretraživanje na Internetu predstavlja ispomoć prezentiranju u slučaju postojanja Vaše prezentacije. Kako je Internet marketing jedna nova oblast u savremenim sistemima komunikacije i u marketingu uopće, postoje mnoge zablude, a i rade se razne greske u predstavljanju tvrtki, proizvoda i usluga na Internetu.
Svakim danom sve više, polako ali sigurno, različite privatne i državne tvrtke, obrtnici i organizacije počinju sa svojim prisustvom Internetu i to na način koji ne podrazumijeva samo osnovno predstavljanje proizvodnog programa, sa eventualnim cjenikom i telefonskim kontaktima, već i kompletno osmišljenu promociju koja je napravljena za osobu koja dolazi na takve internet stranice.
Zato nije dovoljno imati bilo kakve internet stranice, površne i amaterske, već je potrebno imati detaljnu i ažuriranu ponudu, a to je moguće jedino putem CMS internet stranica.

Uz pomoć CMS stranica, može se provoditi i istraživanje tržišta. Za CMS postoje razni dodatni moduli koji se vrlo lako nadograđuju. Glavni smisao istraživanja tržišta je prikupljanje valjanih, aktualnih i pouzdanih informacija koje pomažu prilikom odlučivanja u tržišnom poslovanju, planiranju poslovnih aktivnosti, rješavanju konkretnih teškoća ili kontroli uspješnosti poslovanja.
Internet se sve češće koristi kao izvor relevantnih i pravovremenih informacija što obrtnicima, tvrtkama ili udrugama koje imaju vlastite web stranice daje značajnu konkurentsku prednost. Na Internetu, uz mnogo manje uloženog novca, (manji troškovi; veća dobit) omogućujete svim potencijalnim klijentima da dođu do puno detaljnijih informacija i to u bilo koje doba dana i noći.

Podaci se u CMS internet stranice mogu unositi, pregledavati, mijenjati ili nadopunjavati od bilo gdje postoji pristup Internetu, to može napraviti bilo tko tko ima dopuštenje vlasnika CMS internet stranica (korisničko ime i lozinku). Novi sadržaji se unose u obliku članaka i to putem web sučelja. Svaki CMS ima adiministracijsko i korisničko sučelje. Administatorsko sučelje je programirano i zaštićeno lozinkom i ono nam omogućava editiranje i kreiranje željenog sadžaja. Tekst se može uređivati sa svim osnovnim funkcija, npr. naslov (u željenoj boji), izdvojeni podnaslov, bold teksta, novi paragraf, umetanje linka, ubacivanje i upload slika te sve ostale potrebne funkcije. Unesene promjene su vidljive na stranici odmah nakon unosa,a po potrebi, ukoliko nismo zadovoljni prvim rezultatom, sadržaj možemo ažurirati ili popravljati, kao i kad pripremamo bilo kakav tekst u npr. Wordu. Kao što nam je omogućeno stalno i jednostavno održavanje i ažuriranje sadržaja putem administracijskog sučelja tako možemo omogućiti npr. registraciju posjetitelja na našim stranicama sa mogućnosti unosa npr. komentara na određene članke, podršku za RSS ili print veziju stranice, kontakt obrasce i sl.

Članci se mogu jednostavno kreirati, objavljivati i promjeniti uz pomoć jednog klika. Možemo kreirati članak koji će se aktivirati u točno određeno vrijeme ili da se u točno određeno vrijeme prestane prikazivati, npr. ako je završila akcijska ponuda. Kategorije vijesti, proizvoda ili usluga možemo podijeliti na teme ili kategorije. S obzirom da CMS stranice koriste bazu, podržan je modul za pretragu objavljenih tekstova, pa je cjeloukupan sadržaj objavljen kroz CMS-a jednostavan za pretraživanje. U CMS-u je podržana višejezičnost, što je potrebno ako neka tvrtka posluje na više tržišta i ima sadržaja na više jezika. CMS stranice se uvijek mogu proširivati, pa se time mogu i postepeno uvoditi prijevodi na strane jezike ili drugi CMS moduli.

CMS portali mogu se proširivati sa dodatnim modulima koji pokrivaju specijalizirane stvari koji su nam potrebne za internet stranicu. Tako je moguće CMS proširiti sa npr. fotogalerijama, forumima, kalendarima, anketama, rezervacijskim sustavima za putničke ili turističke agencije, web shopovima za internet trgovine, detaljnim opisima za agencije koje se bave prodajom nekretnina...
Opširnije informacije o tehničkim svojstvima CMS stranica, možete vidjeti na ovom primjeru hrvatskih CMS web stranica.


 
 
  30. 11. 2022.

Nova ponuda za poduzetnike - Internet usluge za poduzetnike - Izrada internet stranica - CMS internet stranice - Hosting - Prodaja gotovih izvještaja - Izrada poslovnih planova - Gotovi primjeri planova - Investicijski projekti - Primjeri ugovora - Poslovni imenici - Internet imenik - Istraživanje tržišta - Marketing - Trgovačko posredovanje - Proizvodi i usluge - Poslovno savjetovanje - Poslovna psihologija - Poslovne informacije - Poslovni web katalog - Pregled zakona i propisa - Informatika i poslovanje - Korisni poslovni programi - Programiranje po narudžbi - Sigurnost u poslovanju